Informatie

Pizzeria Rapido is een middelgrote pizzeria met ongeveer 20 zitplaatsen. Wij zijn gestart in 1995 in een zeer klein en smal pand, maar pas in 2009 kwam de definitieve keuze om te verhuizen naar een groter onderkomen. Deze gelegenheid deed zich voor nadat de Schlecker supermarkt stopte met ondernemen in het plaatselijke winkelcentrum. De oude supermarkt is van binnen compleet verbouwd tot een eenvoudig maar degelijk restaurant waar men in alle rust lekker kan eten.

Groter pand, veel voordelen

Door de overstap naar een bijna 3x zo grote ruimte kunnen wij sneller en efficienter werken. Voorheen was  er simpelweg geen ruimte voor meer personeel in de pizzeria. Nu werken wij ieder weekend met ongeveer 8 of 9 mensen om alle bestellingen, zowel bezorgen als afhalen, te verwerken. In het vorige pand was geen ruimte voor een zit gedeelte, daar moest het enkel gesteld worden met een kleine bar.

Alleen dé allerbeste gerechten, maar ook scherpe prijzen!

De pizzeria heeft zich altijd gericht op het maken van de beste pizza’s voor een scherpe prijs, daarom rekenen wij ook geen bezorgkosten. De voorwaarden hiervan kunt u lezen in onze folder. U kunt bij ons ook terecht voor shoarma, shaslick, spaghetti en spareribs. Natuurlijk bezorgen wij ook al onze gerechten.

 

Designed by TicoBooking.com Sponsored by ice cream maker